Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μπασκετο...μανής ο Σισέ


Φανατικός οπαδός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού αποδεικνύεται ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος στράικερ παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Τριφυλλιού με την Βαλένθια για την Ευρωλίγκα.
Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στις άσπρες πολυθρόνες του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων προκειμένου να παρακολουθήσει και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες του Δημήτρη Διαμαντίδη και των συμπαικτών του.
Ειδικά στον μπασκετικό του ομόλογο φαίνεται πως έχει αδυναμία καθώς παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Βαλένθια φορώντας μία φανέλα του με το νο13.
Το... μικρόβιο του μπασκετικού Παναθηναϊκού ο Τζιμπρίλ Σισέ το έχει μεταδώσει και στην μικρή του κόρη. Μόνο που αυτή, προφανώς, προτιμάει τον Μάικ Μπατίστ καθώς τη δική του φανέλα φορούσε.
Πέρα από την συμπάθεια προς τον "3D", ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν έκρυψε τον σεβασμό του προς την σημαία του 5άστερου, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.
Λίγο πριν το τζάμπολ του δεύτερου ημιχρόνου, ο "Φράγκι" πέρασε μπροστά από την πολυθρόνα του Σισέ τείνοντας του το χέρι και ο Γάλλος επιθετικός σηκώθηκε αμέσως και του έδωσε το δικό του χαμογελώντας, σε μία χειραψία πράσινων ηγετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.