Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα αλλαγής από τον Γκοβού

Ο Σίντνεϊ Γκοβού εμφανίζεται διατεθειμένος να δεχθεί ποινικές ρήτρες στο συμβόλαιο του, προκειμένου να πάρει ακόμα μία ευκαιρία παραμονής από τον Παναθηναϊκό. Παρασκευή το ραντεβού των διοικούντων με τον ατζέντη του Γάλλου.
Διατεθειμένος να παραμείνει στον Παναθηναϊκό με κάθε τρόπο είναι ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος επιθετικός έστειλε μήνυμα στη διοίκηση της ΠΑΕ ότι δεν θέλει να φύγει και πρόκειται να δεχθεί οτιδήποτε προκειμένου να αποδείξει τη βούληση του. Μάλιστα σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, έχει εκφράσει τη βούληση του να τροποποιηθεί το συμβόλαιο του και να μπουν ρήτρες που θα αφορούν τη συμπεριφορά του. Με αυτή την κίνηση, επιχειρεί να δείξει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι έχει συνειδητοποίησει τα λάθη του και δεν πρόκειται να τα επαναλάβει.
Ο ατζέντης του Σίντνεϊ Γκοβού, ο Καμερουνέζος Τζόνι Μπίκο, βρίσκεται στην Ελλάδα από την Τετάρτη και στο περιθώριο του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, είχε μια πρώτη συζήτηση με τους διοικούντες του Τριφυλλιού. Τους μετέφερε την επιθυμία του πελάτη του και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή, ώστε να μιλήσουν αναλυτικότερα. Για την ώρα από τον Παναθηναϊκό δεν έχουν πάρει θέση για τη μεταμέλεια του Γάλλου επιθετικού. Η δεδηλωμένη θέση έχει εκφραστεί από τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Γόντικα ότι ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται. Μένει να φανεί εάν η πρόταση περί τροποποίησης των όρων συμφωνίας, αλλάξει τη στάση της ομάδας και ο Γκοβού τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τα επόμενα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.